Conclusion sponsor van Nederlandse golftoernooien

17 juni 2011 Conclusion

Conclusion is dit jaar aanwezig op de drie grote golftoernooien. Naast het Deloitte Ladies Open en het KLM Open is het voor het eerst dat Conclusion ook aanwezig is op het Van Lanschot Senior Open.

Conclusion Flightmasters
De Conclusion Flightmasters zijn professionals die u alles vertellen over het spel, de spelers, de baan en het materiaal. Ieder half uur vertrekt er een Flightmaster vanaf de Conclusion stand. De Conclusion Flightmasters zijn synoniem voor datgene waar het adviesbureau in zakelijk opzicht voor staat. De klant helpen met het oplossen van hun vraagstukken.

De flightmasters van Conclusion zijn aanwezig op het Van Lanschot Senior Open en KLM Open.

Conclusion en golf
Golf is de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning. Tussen individueel opereren en samen genieten. Golf vergt niet alleen lichamelijke inspanning maar ook geestelijk. Je moet tactisch nadenken, zaken kunnen inschatten, precisie hebben en een groot concentratievermogen. Golf is de sport waarbij vele kwaliteiten bij elkaar komen. Maar golf brengt ook mensen bij elkaar. Samen over de baan lopen, genieten van de natuur en van een goed gesprek. Je neemt nog eens de tijd voor elkaar.

En daarom past golf zo goed bij Conclusion. Ook hier verwachten wij dat medewerkers zich zullen inzetten om tot goede resultaten te komen maar willen wij hen ook voldoende de ruimte en tijd geven om te ontspannen, elkaar te ontmoeten en samen tot ideeën te komen. Iedereen heeft hierin zijn eigen rol en zijn eigen verantwoordelijkheid, maar het geheel van het team is het sterkste.

Nieuws

Meer nieuws over