Conclusion sluit samenwerking met Lemniscaat

28 november 2005 Conclusion

Conclusion heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Lemniscaat School of Management. Het opleidingsinstituut gaat samenwerking met de werkmaatschappijen van Conclusion die vallen binnen de business unit Human Capital. Met de samenwerking wil het adviesbureau haar Human Capital diensten verder uitbouwen.

De zakelijke dienstverlener uit Utrecht heeft 27 werkmaatschappijen en meer dan 1,000 consultants in dienst. Lemniscaat School of Management biedt executive MBA/DBA programma’s en management courses die zowel in open als incompany programma's worden aangeboden.

Over Lemniscaat School of Management
Lemniscaat School of Management is opgericht in 1996 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als het instituut voor executive managementopleidingen voor ervaren managers en professionals. Lemniscaat School of Management wordt als instituut voor executive management opleidingen erkend door de European Foundation for Management Development, EFMD en de International University Consortium for Executive education, UNICON. Lemniscaat School of Management volgt de internationale standaard voor executive MBA-opleidingen.

Nieuws

Meer nieuws over