Conclusion neemt belang in IT-ondersteuning ECI

01 augustus 2010 Conclusion

E-ways IT Services B.V., de vroegere IT-afdeling van ECI en nu de interne IT-onderneming van Clearwood voor al haar bedrijven, gaat haar IT/SAP-activiteiten nog verder verzelfstandigen om zich op de externe markt te kunnen richten. 

Conclusion heeft daartoe een belang van 50% genomen in E-ways. E-ways IT Services ondersteunt op dit moment naast ECI ook Maître Paul en Intertaste, welke tevens onderdeel zijn van Clearwood.

Passend bij Conclusion
Logo XtensionalConclusion heeft met haar werkmaatschappij Xtensional, waar SAP detachering, projecten en managed services worden uitgevoerd, een goede positie in de markt bij SAP gebruikende organisaties. Met de daaraan toegevoegde activiteiten van E-ways IT Services ontstaat een bedrijf van ruim 150 SAP medewerkers. Zo wordt een totale dienstverlening aan deze SAP gebruikende organisaties mogelijk gemaakt.

Overwegingen Clearwood
Clearwood investeert in bedrijven en richt zich primair op de kernbedrijfsprocessen. De samenwerking met adviesbureau Conclusion zorgt voor een professionaliseringslag op IT gebied. Deze co-sourcingsconstructie geeft ruimte aan het verder uitbouwen van de propositie, waarbij de link naar het moederbedrijf blijft bestaan.

Veranderingen
E-ways IT Services gaat verder onder een nieuwe naam: "maXways". De veranderingen vinden voornamelijk plaats op commercieel gebied. Naast de bestaande klanten ECI, Maître Paul en Intertaste, zal voor meerdere klanten gewerkt gaan worden. Xtensional versterkt het management op het gebied van commercie en relatiebeheer. Daarnaast wordt vooral kennis op het gebied van Service Centers toegevoegd aan de huidige propositie. Volgens de directie is E-ways IT Services een bedrijf met een praktische en klantgerichte inslag, waar geen verandering in zal komen. 

Nieuws