Conclusion genomineerd voor Europese innovatie award

22 juli 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

ICT-dienstverlener Conclusion Future Infrastructure Technologies uit Utrecht is geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen bij de prestigieuze Europese Business Awards georganiseerd door HSBC.

Conclusion Future Infrastructure Technologies is met negen andere bedrijven gekozen om namens Nederland te strijden om de Ruban d'Honneur prijs die in de finaleronde te behalen is. De uitreiking van deze finale-awards zal plaatsvinden in Barcelona op 22 november 2011.

De Europese Business Awards zijn gericht op het zichtbaar maken en ondersteunen van bedrijven die innovaties effectief en commercieel sterk vermarkten. Tegelijkertijd leveren deze bedrijven een positieve bijdrage aan de omgeving waarin zij opereren. De Europese Business Awards voert daarvoor een kritische selectie naar Nederlandse bedrijven die hoog scoren op innovatie, business excellence en duurzaamheid.

Jolanda Bastiani, directeur operations Conclusion Future Infrastructure Technologies: "Wij zijn erg verheugd met de nominatie om Nederland te vertegenwoordigen bij de Europese Business Awards van HSBC. Wij bestaan pas 4 jaar als ICT-dienstverlener en voelen ons vereerd om erkend te worden als één van de leidende organisaties op het gebied van ICT in Nederland. Het is geweldig dat onze ondernemende en vernieuwende kijk op ICT als business generator nu ook door het Europese bedrijfsleven gezien en gewaardeerd wordt."

Murat Kiran, Concerndirecteur Conclusion en CEO Conclusion Future Infrastructure Technologies: "De Europese Business Awards staat bekend als de kweekvijver van jonge en dynamische bedrijven met veel groeipotentieel. Zo zien wij onszelf ook en kijken er naar uit om in de volgende ronde opnieuw te strijden maar nu met andere Europese bedrijven. Het gaat dan niet alleen om het winnen van de Ruban d'Honneurin award in de categorie Business of the Year met een omzet tot 25 miljoen Euro, maar ook om de 'Entrepreneur of the Year' award waar ik zelf voor ben genomineerd. In lijn met onze ambitie kijken wij dan ook erg uit naar een dubbele succesvolle deelname in de volgende ronde!"

Adrian Tripp, CEO van de Europese Business Awards: "De afgelopen vijf jaar is de standaard van deelnemende bedrijven die gepassioneerd zijn enorm toegenomen. Slechts een klein aantal bedrijven krijgen de eer om de nationale trots te vertegenwoordigen in Europees verband. Samen met HSBC wensen wij alle genomineerde bedrijven veel succes en kijken er naar uit om Nederland vertegenwoordigd te zien in de volgende ronde."