Conclusion koopt belang in Positioneringsgroep

20 december 2011 Consultancy.nl

Conclusion Communication Architects (CCA) heeft een minderheidsbelang gekocht in marketingbureau Positioneringsgroep. De communicatie werkmaatschappij van de zakelijke dienstverlener  had al een ‘strategische samenwerking’ met het adviesbureau, deze is nu verder geformaliseerd.

Fred Moolhuijsen, partner CCA: "Wij zien de markt van strategische (her) oriëntaties en positionering alleen maar toenemen. Sinds de Positioneringsgroep op onze locatie is gehuisvest is de drang tot samenwerking echt opportuun geworden. De samenhang van beide bureaus is erg groot en leidt tot een beter overall strategisch advies met betrekking tot marketing, merken en communicatie. De cliënt heeft nu een voordeur voor een coherent advies op deze velden".

Frans-Jan van Rongen, partner Positioneringsgroep: "Positioneringsgroep heeft in 2011 een meer dan geslaagd jaar gehad. Voor een groot aantal nieuwe opdrachtgevers mochten we uitdagende projecten uitvoeren. De combinatie tussen CCA (communicatie) en Positioneringsgroep (marketing & merken) maakt dat we met een aantal senior consultants onze slagkracht in de markt kunnen vergroten. Een betere aansluiting tussen business, merk en communicatie moet leiden tot een hogere efficiency en effectiviteit van de marketing inspanningen zowel extern als intern. Een heldere koers en consistentie in de uitvoering is daarbij van groot belang".

CCA en Positioneringsgroep zijn gevestigd op Groot Kantwijck in Vreeland. Partners van CCA zijn Rob Benjamens en Fred Moolhuijsen. Partners van Positioneringsgroep zijn Peter van Steensel en Frans-Jan van Rongen. Strategy consultant André Soff is actief voor beide bureaus.

Nieuws