Conclusion biedt Nyenrode studenten scholarship

24 mei 2010 Conclusion

Conclusion Implementation heeft een Scholarship voor de major-fase van Nyenrode ter beschikking gesteld.

Om deze Scholarship te winnen moesten de studenten een drietal opdrachten vervullen. Allereerst dienden zij via een filmpje op Youtube te laten zien op welke manier zij de kernwaarden van het adviesbureau in zich hadden.Vervolgens hielden de studenten een pitch van één minuut waarin zij zich presenteerden aan de bedrijven die een Scholarship ter beschikking stelden. Tot slot vonden er selectiegesprekken plaats.

Jack Fleuren heeft de Scholarschip van Conclusion gewonnen. Naast een beurs zal Jack tijdens zijn studie begeleid worden door een coach vanuit Conclusion Implementation. Bovendien zal Jack zijn scriptie bij Conclusion Implementation schrijven. De scholarship is officieel ondertekend op Nyenrode door Roelof Bijlsma, in het bijzijn van de studenten en de overige bedrijven.

De Scholarship is een van de activiteiten waarin Conclusion Implementation een nauwe samenwerking heeft met Nyenrode. Heb je vragen over de Scholarship van Nyenrode of andere activiteiten die we met Nyenrode ondernemen, neem dan contact op met Judith Spronk.

Nieuws