Cognizant wint opdracht bij Houghton Mifflin Harcourt

18 januari 2010 Consultancy.nl

IT-consultancy Cognizant, dienstverlener in technologie, consultancy en business process outsourcing (BPO), is onlangs door Houghton Mifflin Harcourt, ‘s werelds grootste uitgeverij van educatief materiaal voor het basisonderwijs, gekozen als business technology services-partner.

Tijdens het vijf jaar durende contract biedt het adviesbureau diverse IT-diensten om efficiencyverbeteringen op het gebied van de digitale publicatietechnologieën te realiseren. Dit ter ondersteuning van Houghton Mifflin Harcourt’s constante uitbreiding van geprint materiaal naar digitale kanalen. Daarnaast zullen Cognizant en Houghton Mifflin Harcourt samen het HMH Digital Transformation Lab inrichten; een innovatiecentrum ter bevordering van onderzoek op het gebied van Digital Asset Management.

Reactie van Houghton Mifflin Harcourt

“We hebben voor Cognizant gekozen vanwege extensieve investeringen en specifieke ervaring die zij hebben in de uitgeverijbranche”, zegt Barry O’Callaghan, CEO bij Houghton Mifflin Harcourt. “We zien deze samenwerking als een verlengstuk dat verder reikt dan de grenzen van traditionele technologiedienstverleners. Beide organisaties hebben als doel om te blijven innoveren op het gebied van uitgeverijtechnologie.”

 

Reactie van Cognizant
“We zijn zeer vereerd om partner te worden van zo’n gerenomhttpmeerde partij in de uitgeverijwereld”, zegt Francisco D’Souza, president en CEO van Cognizant. “In een tijd waarin virtualisatie en digitalisering ingrijpende veranderingen teweegbrengen, gaan wij nauw samenwerken met Houghton Mifflin Harcourt om de volledige potentie van nieuwe technologieën waar te maken.”

Nieuws