CIBER Nederland groeit met 100 medewerkers

14 augustus 2010 CIBER

CIBER Nederland verwacht dit jaar in totaal honderd nieuwe medewerkers aan te kunnen nemen. Om het grote aantal vacatures in te kunnen vullen, heeft de ICT-dienstverlener een recruitment-team aangesteld.

Op dit moment heeft adviesbureau CIBER 94 vacatures open staan, in de meest uiteenlopende disciplines: er worden specialisten gezocht op het gebied van onder meer SAP, Microsoft, Oracle en Java. Door een groot aantal nieuwe opdrachten van CIBER wordt het personeelsbestand, dat nu tegen de 500 medewerkers telt, snel uitgebreid.

Hoewel het hoofdkantoor van CIBER Nederland in Eindhoven is gevestigd, zijn de recruiters ook op zoek naar nieuwe medewerkers voor de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Nieuwegein en Den Bosch. De nieuwe medewerkers worden onder meer gezocht via de sociale netwerken en kennismakingsbijeenkomsten.

De verwachte groei van het personeelsbestand van twintig procent past in de langetermijn-groeistrategie van CIBER. “We verwachten over een paar jaar 1.000 medewerkers te hebben, dat is een verdubbeling van het huidige aantal”, aldus directeur Enterprise Application Services Wil Daniels. “De groei van ons Nederlandse kantoor is al jaren niet te stuiten. Zelfs vorig jaar, toen veel IT consulting firma's in zwaar weer zaten en zelfs moesten inkrimpen, konden bij CIBER veel nieuwe mensen aan de slag.”

Nieuws