Celerant benoemt nieuwe topman voor Latijns Amerika

08 augustus 2009 Consultancy.nl

Celerant Consulting heeft Gustavo Rojas benoemt als de nieuwe Vice President en Managing Director voor Celerant in Latijns Amerika. Gustavo Rojas neemt alle verantwoordelijkheid voor bestaande klantcontacten en zal Celerant leiden naar continue groei in de regio.

Rojas heeft diverse executieve posities gehad bij globale ondernemingen. Zijn ervaring in het leveren van duurzame financiële en operationele verbeteringen omvat globale programma’s in Supply Chain Management, Strategic Sourcing, Merchandise Assortment Planning, Strategic Pricing, Operational & Organizational Effectiveness, Lean, Behaviour Change, en Asset Management.

Zijn professionele ervaring bestrijkt het adviseren van diverse klanten, waarvan vele toonaangevende spelers in retail, consumenten electronica, energie, productie, e-commerce, bouw en onroerend goed.

Alvorens hij zich opnieuw bij adviesbureau Celerant voegt, richt Rojas samen Vector 2 Group op, een operationele strategie consultancy firma gevestigd in Dallas (VS). Daarvoor diende hij als Vice President bij RadioShack, waar hij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van de operationele strategie van RadioShack, waaronder het divesteren van en sluiten van onderpresterende assets, en het ontwikkelen en implementeren van RadioShack’s end to end Supply Chain. Voor die tijd was Rojas al Principal bij Celerant Consulting en verantwoordelijk voor de operaties in Zuid-Amerika .

Rojas behaalde een MSc. aan de Stanford universiteit en een MSc. en BSc. in Engineering aan het Federal Institute of Technology in Zürich, Zwitserland. Hij beheerst Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans vloeiend.

Nieuws

Meer nieuws over