Celerant Consulting koopt adviesbureau Fidens Partners

09 februari 2009 Celerant Consulting

Celerant Consulting versterkt zijn positie in de telecommunicatie- en hightech-sector door de overname van Fidens Partners. Dit adviesbureau heeft kantoren in Londen en Malmö en richt zich op prestatieverbetering en bedrijfstransformatie. Fidens Partners heeft een groot aantal succesvolle veranderprojecten begeleid bij bedrijven in de telecommunicatie- en hightech-sector. De veranderprojecten richten zich met name op productmanagement, research & development, strategy, sales en business development.

Celerant werkt met internationaal opererende teams van consultants die klanten helpen duurzame prestatieverbeteringen door te voeren. De expertise die de overname van Fidens met zich meebrengt, kan hierdoor worden ingezet bij projecten in heel Europa. Vivek Chaturvedi, directeur Nederland van Celerant Consulting: “We zijn verheugd dat we Fidens binnen Celerant mogen verwelkomen. Het team van consultants brengt veel kennis en ervaring met zich mee en biedt veel toegevoegde waarde voor projecten in Nederland.”

Bo Ekelund, medeoprichter en Chairman van Fidens Partners: “Dankzij sterke resultaten in de high-tech- en telecom-sector zijn we de eerste twee jaren snel gegroeid, met grote internationale klanten. Fidens en Celerant vullen elkaar goed aan. Bovendien huldigen we dezelfde principes– duurzame en meetbare verbeteringen.”

Over Celerant

Celerant Consulting (Celerant) is een wereldwijd toonaangevend management adviesbureau, dat operationele transformatie realiseert en toonaangevende bedrijven over de hele wereld en in diverse sectoren helpt meetbare en duurzame prestatieverbeteringen te realiseren. De afgelopen 20 jaar is Celerant uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke adviesbureau op het gebied van operationele consultancy, met een omzet van €110 miljoen in 2007.

Nieuws

Meer nieuws over