Celerant benoemt Jacques Heynen tot President Sales

24 juni 2009 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Celerant Consulting heeft Jacques Heynen (54) aangesteld als President European Sales. Jacques Heynen staat sinds begin 2008 al aan het hoofd van de Belgische vestiging van het wereldwijde management consulting bureau. In zijn nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor het coördineren van Europese sales-initiatieven. Voor hij bij Celerant kwam, was hij Executive Vice President bij Belgacom waar hij gedurende zeven jaar leiding gaf aan de Home & Business Solutions Divisie.

Het internationale klantenbestand van Celerant Consulting groeit steeds verder. Het is de taak van Jacques Heynen om te voorzien in een nog betere dienstverlening. Hiernaast zal hij zich ook specifiek bezig houden met het uitbouwen van de activiteiten binnen de telecommunicatiesector.

“Gedurende het afgelopen jaar heb ik voortdurend bevestigd gezien dat de specifieke werkwijze van Celerant onze klanten helpt om beter te presteren”, aldus Jacques Heynen. “Ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze positie in Europa nog verder gaan versterken en voor heel veel organisaties van grote waarde zullen zijn bij het behalen van hun doelstellingen.”

Over Celerant Consulting

Celerant Consulting (Celerant) helpt toonaangevende bedrijven meetbare en duurzame prestatieverbeteringen te realiseren. Het bedrijf is onder andere actief in de sectoren, energie, chemie en overheid en werkt voor gerenommeerde internationale bedrijven. Sinds zijn oprichting in 1987 is Celerant uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke bureau op het gebied van operationele consultancy.