Cees Wouda nieuwe consultant bij DOC Advies

01 november 2007 DOC Advies

Cees Wouda is sinds 1 november 2007 in dienst van DOC Advies. Cees is na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aan de slag gegaan bij General Electric. Voor deze onderneming heeft hij meerdere business units zowel nationaal als internationaal begeleid in het uitvoeren van Lean/Six Sigma projecten binnen de commerciële dienstverlening. Cees is door GE gecertificeerd als Six Sigma Black Belt. Sinds 2004 is Cees werkzaam als management consultant en heeft hij zich verder gespecialiseerd in procesoptimalisatie en performance management. Cees heeft met name ervaring in de financiële dienstverlening en in customer.

In zijn vrije tijd is Cees veelvuldig te vinden op de golfbaan of in de sportschool. Daarnaast houdt hij van actieve wandelvakanties, het lezen van een goed boek of het kijken van een goede film.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over