Carlo Verleun Directeur bij Dehora Consultancy Group

20 januari 2011 Consultancy.nl

Carlo Verleun is benoemd tot directeur Advies, Training & Development van Déhora Consultancy Group Nederland per 1 januari 2011. Verleun werkte sinds februari 2004 als senior consultant en sinds februari 2008 als adjunct-directeur Advies bij Déhora. In de samenwerking met de relaties van Déhora richt hij zich primair op verbetering van efficiency, kwaliteit en vitaliteit van organisaties en hun personeel.

Carlo Verleun stelt dat personele inzet van strategisch belang is. Organisaties, hun medewerkers en zeker ook hun klanten hebben veel te winnen bij een professionele aanpak van de personele inzet. Kwaliteit en kosten (80% van de totale kosten is geen uitzondering) worden in sterke mate door het personeel bepaald. Organisaties die de personele inzet verankeren op strategisch, tactisch en operationeel niveau blijken dan ook beter te presteren. Zij zijn beter in staat te reageren op de dynamiek van de markt en de maatschappij, ongeacht of dat een economische recessie is of de vergrijzing.

Over Dehora Consultancy Group

Déhora Consultancy Group is een adviesbureau dat zich richt personeelsplanning. Déhora Consultancy Group heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), België (Antwerpen) en Polen (Warschau). Daarnaast heeft het aviesbureau partners in Oostenrijk, Turkije en Zweden. Bij Déhora Consultancy Group zijn circa 100 medewerkers in dienst.

Nieuws