Capgemini wint contract van €500m met nutsbedrijf

04 juli 2010 Consultancy.nl

De Canadese tak van Capgemini heeft een contractverlenging ter waarde van $650 CDN (€500 miljoen) tot 2015 getekend met Hydro One Networks, het transmissie en distributie elektriciteitsbedrijf van de provincie Ontario.

Capgemini zal Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO) en Core Systems Support diensten leveren aan Hydro One om hun evoluerende zakelijke behoeften te ondersteunen.

Het oorspronkelijke contract tussen Hydro One en het adviesbureau is ingegaan in december 2001. De huidige contractverlenging laat Capgemini verdere diensten verlenen ter ondersteuning van Hydro One’s bedrijfstransformatie en investeringsprogramma. 

“We hebben bijna 10 jaar samengewerkt met Hydro One aan verschillende technologie-initiatieven, en we zijn blij dat we deze strategische relatie met hen zullen verlengen”, zei Ian Roy, vice president van Energy, Utilities and Chemicals bij Capgemini. “Door onze wereldwijde capaciteiten in de nutsindustrie te gebruiken, hebben we onze oplossingen kunnen transformeren om de behoeften van Hydro One te bereiken, die resulteren in efficiënte processen die duurzame bedrijfsprestaties ondersteunen, en die hen de mogelijkheid geeft optimale diensten aan hun klanten in Ontario te kunnen leveren.”

Nieuws

Meer nieuws over