Capgemini en Sogeti winnen innovatie prijs van HP

17 januari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Capgemini Group, Capgemini en Sogeti, is door HP uitgeroepen tot 'HP Software Most Innovative Alliance Partner of the Year' in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika). De prijs is een erkenning van de rol die Capgemini Group speelt als een toonaangevende en innovatieve technologiepartner en systeemintegrator voor HP software in de EMEA-regio.

De HP Software Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de HP Software Partner Executive Summit aan partners en resellers die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Capgemini won de prijs onder meer voor samenwerkingsinitiatieven op het gebied van application lifecycle en testen, voor oplossingen zoals TMapR Accelerator voor het HP Quality Center, voor marketingactiviteiten en voor de geboekte resultaten bij klanten in zowel de publieke als de private sector. Daarnaast werden ook verschillende publicaties genoemd, zoals het samen met HP geschreven World Quality Report en het nieuwe Application Landscape Report. De prijs is een erkenning voor de sterke samenwerking tussen HP en Capgemini, in navolging van Capgemini Group's 'HP Software Alliance Partner of the Year Award' voor de EMEA-regio in 2010.

Murat Aksu, VP, Global Head van de HP Software Alliance, Capgemini zegt: 'We zijn verheugd dat we met deze belangrijke prijs door een van onze strategische partners worden gezien als een vooraanstaande system integrator voor HP software in EMEA. De prijs is ook een erkenning voor de toewijding van ons team en voor de gezamenlijke inspanningen om kennis en op maat gemaakte oplossingen te leveren voor de zakelijke uitdagingen van onze klanten. We zien ernaar uit om de sterke relatie met HP ook in de komende jaren voort te zetten.'