Business Openers werft zeven nieuwe consultants

02 december 2004 Consultancy.nl

Strategisch marketingadviesbureau Business Openers heeft zeven nieuwe adviseurs in dienst genomen. Een overzicht van de nieuwe consultants:

Ellen Leenhouts (partner), werkte bij Procter & Gamble in diverse marketing & sales functies. Als zelfstandig interim manager en consultant werkte ze daarna bij o.a: KPN, RBV Leaf, Sara Lee / DE en Unilever. Bij Business Openers zal ze zich onder andere richten op de OGSM: het formuleren van een business of afdelingsplan op 1 A4.

Hugo den Toom (partner), werkte als trainer en consultant bij Spijkman Training & Organisatie-advies, waar hij salesorganisaties in de zakelijke dienstverlening en de industrie ontwikkelde. De laatste jaren was hij directeur van Maturitas Health Care Development, waar hij met zijn team internationaal strategische opdrachten binnen de farmaceutische en medical device industrie uitvoerde. Binnen Business Openers richt hij zich met name op opdrachten die de verbinding vormen tussen marktstrategie en sales resultaten in hoog competitieve B2B markten.

Judith Tielen (partner) heeft geneeskunde en zorgmanagement gestudeerd, en heeft de afgelopen 8 jaar ervaring opgedaan bij Procter & Gamble en Friesland Coberco Dairy Foods. Binnen Business Openers gebruikt Judith deze achtergrond voor opdrachten op het snijvlak van marketing met Zorg en Welzijn. Zij richt zich op merkontwikkeling en faciliteert en stimuleert teams en organisaties bij het oplossen en uitwerken van strategische en positioneringsvraagstukken.

Annemieke Teune (partner) heeft Internationale Betrekkingen gestudeerd. Ze heeft 7 jaar als intervisiebegeleider en projectmanager gewerkt bij Rabobank Nederland, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan in verandertrajecten. Binnen Business Openers richt Annemieke zich op verander-management en opdrachten binnen de non-profit, in het bijzonder de Zorg en Welzijn sector. De voorkeur om haar zakelijke talenten in te zetten in deze sector vindt zijn oorsprong in jarenlange ervaring als vrijwilliger bij diverse zorggerelateerde stichtingen.

Emmy Nederhorst (senior consultant), werkte bij Friesland Nutrition in diverse sales- en marketingfuncties binnen het kinder- en klinische voedingen segment. De afgelopen jaren was ze werkzaam als (internationaal) marketing manager functional foods. Binnen Business Openers zal ze zich naast, opdrachten op het gebied van branding- en conceptontwikkeling, richten op het organiseren van bijeenkomsten en trainingen voor nieuwe en bestaande mensen in ons netwerk.

Esther Kef (consultant), werkte in de marketing bij Unisys en later als internationaal marketing manager bij een trainingsbureau in de farmaceutische industrie. Bij Business Openers zal zij zich met name richten op strategie activatie en projectmanagement.

Dorinda van Oosten (consultant) was vier jaar werkzaam als projectmanager op strategische research- & adviesprojecten bij Research International, waar ze zich onder meer specialiseerde op Internal Branding. Dit onderwerp is ook bij Business Openers haar grootste aandachtsgebied.

Nieuws

Meer nieuws over