Bunge kiest Capgemini voor financiële diensten

09 november 2009 Consultancy.nl

Capgemini, een van ’s werelds belangrijkste leveranciers van consultancy en technologie- en outsourcingdiensten, meldde afgelopen vrijdag dat Bunge Limited, een vooraanstaand bedrijf in landbouw en voedsel, Capgemini heeft gekozen om zijn financiële verrichtingen te ondersteunen door het leveren van specifieke Finance & Accounting (F&A) diensten onder een zevenjarige overeenkomst met Capgemini America, Inc.
 
Capgemini zal specifieke front-office, customer-facing functions en gespecialiseerde activiteiten in bepaalde landen verschaffen, inclusief wereldwijde transacties, master data en issue resolution.


“Capgemini’s bewezen verleden in het maximaliseren van de efficiëntie in F&A processen, samen met zijn wereldwijde leveringsmodel, was een belangrijke factor in onze beslissing om hen te kiezen als onze partner voor dit initiatief”, zei Jacqualyn Fouse, CFO van Bunge Limited. “We zijn ervan overtuigd dat de opbouwende samenwerking met Capgemini de voortgaande groei van ons bedrijf in het komende decennium zal ondersteunen.”

Nieuws