Brederijn en Van Spaendonck Consultants fuseren

17 juni 2008 Consultancy.nl

Van Spaendonck Management Consultants en Brederijn bundelen hun activiteiten op het gebied van de gezondheidszorg en gaan samen verder onder de naam Brederijn Van Spaendonck.

"Door deze krachtenbundeling is Brederijn Van Spaendonck nóg beter in staat haar relaties te ondersteunen bij al hun management- en verandervraagstukken" laten de adviesbureaus weten.

Brederijn Healthcare Management

Brederijn Healthcare Management is het adviesbureau voor interim management en werving & selectie in de gezondheidszorg. Zij richt zich met name op het aantrekken, ontwikkelen en adviseren van het hoger kader en (medisch) specialisten.

Van Spaendonck Management Consultants

Van Spaendonck Management Consultants is een managementadviesbureau dat zich richt op het ondersteunen van organisaties bij strategieontwikkeling en het vormgeven van de bijbehorende veranderingen.

Van Spaendonck Groep

Brederijn Van Spaendonck maakt deel uit van de Van Spaendonck Groep uit Tilburg. Deze groep helpt, met zo’n 200 consultants, bedrijven en organisaties excelleren op het gebied van strategie, management en organisatie. 

Nieuws