Adviesbureau O&i sluit samenwerking met Be Informed

20 juli 2011 O&i

Na het succes van eerdere vruchtbare samenwerking in grote projecten bij de Nederlandse overheid, hebben BPM adviesbureau O&i en softwareleverancier Be Informed besloten hun partnerschap voort te zetten door een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De dienstverlening van O&i en de softwareoplossingen van Be Informed sluiten naadloos op elkaar aan.

Daarnaast zijn beide partners goed vertegenwoordigd binnen de overheidssector. Succesvolle
gezamenlijke projecten zijn inmiddels gerealiseerd voor het Ministerie van Infrastructuur & Milieu (realisatie Omgevingsloket Online), de NEA (Nederlandse Emissie Autoriteit) en de Belastingdienst in het Caribisch gebied.

Wendbaarheid en eenvoud

De projecten van O&i en Be Informed, hebben veel met elkaar gemeen. Typerend voor de aanpak van O&i en Be Informed is dat zij in snel veranderende omgevingen naar oplossingen zoeken waarbij diverse wetten en regelingen passen, zodat deze herbruikbaar zijn en bijzonder snel neergezet kunnen worden.

Sterke troef

Léon van der Meer, algemeen directeur van O&i zegt: ”Onze samenwerking met Be Informed willen wij graag uitbreiden, ook naar de wereld buiten de overheidssector. Uitbreiding betekent dat we meer van onze mensen zullen opleiden in de toepassing van de Be Informed-software. Door samen te werken hebben we met onze achtergrond in ´Business Agility´ een sterke troef in handen voor organisaties die in dynamische omgevingen uiterst wendbaar willen opereren”. Rik Hoogenberg, CEO van Be Informed zegt: ”De wendbaarheid die organisaties zoeken, kunnen O&i en Be Informed snel realiseren. Analistenbureau Forrester concludeerde recent dat de implementatietijd met Be Informed veel korter is dan met traditionele Business Process Management-software.”

Nieuws