Boer & Croon koopt procurement bureau Sense Sourcing

04 april 2011 Consultancy.nl

Boer & Croon heeft Sense Sourcing Management volledig overgenomen. Het adviesbureau had in de afgelopen jaren reeds 75% verworven - vandaag is het resterende deel overgedragen. Met de overname versterkt Boer & Croon haar positie op de markt van sourcing.

Sense Sourcing is gespecialiseerd in adviesdiensten op het gebied van waardeketens en sourcing relaties. Het bedrijf vertaalt de externe marktpropositie van ondernemingen naar onderliggende waardeketens en helpt klanten op basis hiervan in- en outsourcingstrategieën te ontwikkelen. Sense Sourcing werkt voor profit en non-profit organisaties.

Cateautje Hijmans van den Bergh, voorzitter van het bestuur van het adviesbureau: “Sense Sourcing heeft een nieuwe propositie in de markt gezet  waarbij sourcing als een middel voor waardeketenoptimalisatie voor onze klanten wordt ingezet. Een propositie die perfect aansluit bij de diensten van Boer & Croon.”

Wim Vrijmoeth, managing partner Sense Sourcing: “In de afgelopen jaren is het overduidelijk geworden dat de combinatie met Boer & Croon helpt bij het zo goed mogelijk van dienst zijn van onze klanten. De intensivering van de samenwerking zal een impuls geven aan innovatie en kennis in beide bedrijven.

Nieuws

Meer nieuws over