Boer&Croon adviseur nieuw bestuurslid van Inholland

17 december 2010 Consultancy.nl

Lieteke van Vucht Tijssen, de afgelopen tien jaar werkzaam bij Boer & Croon als onderwijsbestuurder, begint per direct als bestuurslid van Hogeschool Inholland. Samen met collegevoorzitter Doekle Terpstra en Kees Rutten (die op 15 januari 2011 begint) vormen zij het nieuwe College van Bestuur van Hogeschool Inholland.

Van Vucht Tijssen krijgt de onderwijs- en onderzoeksportefeuille en zal zich bezig houden met de kwaliteit van onze opleidingen, het portfolio en de keuzes die Inholland daarin zal willen maken.“Vandaag is mijn eerste dag bij Hogeschool Inholland,” zegt Lieteke van Vucht Tijssen, “Ik zal de komende weken gebruiken om mij in te werken zodat ik binnen afzienbare tijd een goed beeld heb van Inholland. Ik zal ervoor zorgen dat het nieuwe college zo gauw mogelijk aan de slag kan om de onderwijskwaliteit van Inholland te versterken.”

Alledrie de bestuursleden zijn maximaal een jaar in functie. “Ik ben erg blij dat het gelukt is om binnen drie weken twee collegabestuurders te vinden,” zegt Doekle Terpstra in een reactie. “Toen ik eind november begon als collegevoorzitter was mijn eerste taak om snel twee nieuwe medebestuurders te vinden. Met de komst van Rutten en Van Vucht Tijssen heeft Inholland nu een sterk bestuur en kunnen we het komende jaar hard werken aan de toekomst van Inholland. Er moet veel gebeuren, maar met dit team heb ik er alle vertrouwen in.”

Nieuws