BMC maakt gebruik van mobiliteitsoplossing Annaways

30 november 2011 Consultancy.nl

BMC Groep is de eerste organisatie in Nederland die Annaways in haar bedrijfsvoering integreert. Annaways is een oplossing/smartphone app dat bijhoudt hoeveel kilometers medewerkers hebben gereisd, welke kosten daarvoor zijn gemaakt en hoeveel er nog over is van het eigen mobiliteitsbudget. 36 medewerkers van het adviesbureau zijn onderdeel van een pilotproject van zes maanden.

De pilot komt voort uit de overeenkomst die BMC in mei dit jaar sloot met BNV Mobility, de ontwikkelaar van Annaways, om de dienst onder haar medewerkers te introduceren. Deelnemers aan Annaways krijgen een persoonlijk mobiliteitsbudget. Zij bepalen zelf op welke manier zij van en naar hun werk of zakelijke afspraken reizen. De kosten die zij daarvoor maken worden vanuit hun mobiliteitsbudget betaald.

Bijdrage aan mobilieit, Het Nieuwe Werken en duurzaamheid
Dick Buys, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMC groep, is positief over de mogelijke bijdrage aan Het Nieuwe Werken en duurzaamheid: "BMC hecht veel waarde aan een toekomstgerichte aanpak en duurzaamheid is voor ons heel belangrijk. Wij willen onze consultants daarin optimaal faciliteren en hen alle vrijheid aanbieden. Het concept Annaways sluit hier helemaal op aan. Annaways geeft hen veel vrijheid, en is voor ons als werkgever gebruiksvriendelijk en overzichtelijk."

Nieuws