E. Veen en P. Jansen van BlinkLane naar eXcellerate

24 februari 2009 Consultancy.nl

Overstap Eric Veen en Peter Jansen van BlinkLane Consulting naar eXcellerate Consulting
Per 1 maart maken Eric Veen en Peter Jansen de overstap van BlinkLane Consulting naar eXcellerate Consulting. Beide waren twee jaar geleden betrokken bij de oprichting van het adviesbureau. Zij hebben door een verschil van inzicht met de andere BlinkLane partners over de strategie en het bijbehorende business model besloten het bedrijf te verlaten.

"Wij geloven dat met onze overstap naar eXcellerate er meer ruimte bestaat om onze persoonlijk doelstellingen en ambities te realiseren. Wij ondersteunen daarbij de filosofie van eXcellerate dat cliënten zelf de competenties moeten ontwikkelen om blijvend succesvol te zijn. Consultants moeten niet op de stoel gaan zitten van klanten, maar moeten hen ondersteunen en begeleiden met de verbeteringen en veranderingen in hun organisatie. De eXcellerate aanpak, ondersteund met best-practice methodieken en scan- instrumenten, spreekt ons daarbij heel erg aan", zegt de heer Eric Veen.

De heer Peter Jansen vult aan met: "de 18 jaren die ik, als zijnde mede-oprichter, heb gewerkt bij bureau's als IDC en Gartner, hebben me geleerd dat adviesorganisaties vooral toegevoegde waarde leveren als zij investeren in de methodieken en de instrumenten die zij kunnen toepassen bij hun klanten. Daarnaast onderschrijven wij de eXcellerate visie dat organisaties alleen kunnen excellereren als zij gericht capabilities en onderliggende competenties ontwikkelen die prestaties mogelijk maken".

Nieuws

Meer nieuws over