Blauwhoed directeur Mark Kuijpers naar Fakton

27 oktober 2009 Consultancy.nl

Mark Kuijpers is per oktober 2009 benoemd tot Associate Partner bij vastgoedadviesbureau Fakton. Kuijpers wordt volgens planning per 1 januari 2011 partner bij het consultancybureau.

Mark Kuijpers (1978) is afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Hij was van 2001 tot eind 2006 reeds werkzaam bij Fakton. De afgelopen 3 jaar was hij met veel plezier werkzaam als directeur kantoren bij Blauwhoed Vastgoed. De mooie uitdaging om associate partner te worden bij Fakton kon hij echter niet afslaan. Mark volgt op dit moment een MBA aan de Erasmus Universiteit en zal die in 2010 afronden. Mark zal zich met name gaan focussen op de commercieel vastgoed praktijk van Fakton.

Over Fakton

Fakton werkt als financieel regisseur voor tal van opdrachtgevers. Zowel overheden, marktpartijen, als individuele eigenaar/gebruikers maken gebruik van de diensten van Fakton. Op basis van hun fundamentele kennis van waardering van grondexploitaties en exploitaties van verschillende vastgoedcategorieën en de financieringsmarkt, bedenken ze voor hun klanten op maat gesneden financiële constructies, realiseren ze deals en betrekken kapitaal.

Nieuws

Meer nieuws over