Marc de Wit start als adviseur bij Kirkman Company

14 december 2011 Consultancy.nl

Marc de Wit (31) is als consultant in dienst getreden bij Kirkman Company. Hij is afkomstig van Universiteit Utrecht, waar hij in dienst was als onderzoeker op het gebied van bioenergie. De Wit is eind september gepromoveerd op onderzoek naar de kansen voor bio-energie in Europa, dat hij uitvoerde voor de Europese Commissie, de Nederlandse overheid en Shell. De Wit versterkt de Asset Management practice van het adviesbureau uit Baarn.

Zie deze pagina voor meer informatie over zijn proefschift ‘Bioenergy development pathways for Europe: potentials, costs and environmental impacts’

Zeecontainer als vergaderlocatie
Kirkman Company heeft sinds kort een opmerkelijke verschijning in de voortuin van haar kantoorpand. In de tuin staat een zeecontainer - de container wordt door de medewerkers van het adviesbureau gebruikt als vergaderlocatie. "In mijn leven heb ik al op veel verschillende plekken meetings gehad, kastelen, kassen. Maar dit is echt uniek!" aldus Guido Braam, managing partner bij adviesbureau Kirkman Company.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een onafhankelijke managementadviesorganisatie die bedrijven en klanten helpt om verantwoorde keuzes te maken bij organisatievraagstukken. Verantwoorde keuzes maken, betekent dat wordt geredeneerd vanuit de visie: ‘Co-creating social enterprises, that makes sense’. Het doel is om door middel van scherpe analyses samen de benodigde verandering door te voeren. Dit om in alle opzichten te komen tot een duurzame oplossing en resultaat dat niet ten koste gaat van people, planet, profit.

Nieuws