Berenschot executive search naar Van der Kruijs

24 juni 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau Berenschot heeft haar executive search activiteiten afgesplitst en ondergebracht in een nieuw onafhankelijk bedrijf: Van der Kruijs. Doordat de bedrijven een exclusieve samenwerking zijn aangegaan kan Berenschot executive search diensten blijven aanbieden aan haar klanten.

"Vanwege de match in werkveld en de uitstekende reputatie van Van der Kruijs op het gebied van executive search zijn zij voor ons de partner bij uitstek", verklaart Theo Camps, directievoorzitter van Berenschot. Directeur Pieter Cortenbach van Van der Kruijs bevestigt de meerwaarde van de samenwerking. "Voor ons betekent dit een verdere versterking van onze marktpositie door ontsluiting van de netwerken en inhoudelijke kennis van en binnen Berenschot."

Over Van der Kruijs

Van der Kruijs is gespecialiseerd in executive search voor publieke organisaties en maatschappelijke ondernemingen. Het bureau richt zich op eindverantwoordelijke posities in het openbaar bestuur, onderwijs en onderzoek, zorg, cultuur en media, goede doelen, woningcorporaties en belangen-organisaties. Op het gebied van interim management richt Berenschot zich met name op directie- en managementfuncties bij overheid en not-for-profitorganisaties, uiteenlopend van gemeente- of provinciesecretarissen tot lijn- en stafmanagers en algemeen directeuren of bestuursvoorzitters.

Nieuws

Meer nieuws over