ERP specialist SOA People koopt Perfect for People

04 januari 2012 Consultancy.nl

SOA People, een Europees consultingkantoor gespecialiseerd in SAP diensten, heeft de Nederlandse ERP specialist Perfect for People overgenomen. Met de overname van Perfect for People betreedt het van oorsprong Belgische IT consulting adviesbureau de Nederlandse markt. Circa 100 consultants maken de overstap van Perfect for People naar SOA People. Ferdinand Clevers, de huidige directeur van Perfect for People, blijft general manager van de Nederlandse vestiging.

Perfect for People is in 1998 opgericht en is gevestigd in Nieuwegein. SOA People is begin 2007 opgericht en heeft sindsdien een spectaculaire groei meegemaakt. In maart 2010 nam het het Belgische BvD-IT Services over en werd het daarmee de grootste SAP dienstverlener in België. Een half jaar later kocht het ook concurrent AEGIS Consulting om ook in Frankrijk een dominante speler te worden op de SAP-markt.

Ambitieuze doelstellingen
SOA People heeft ambitieuze doelstellingen uitgesproken na de overname: “Perfect for People realiseert een omzet van tegen de €10 miljoen en we willen dit verdubbelen door een uniforme aanpak en positionering richting bestaande en nieuwe klanten.” aldus Khalil Hodaibi, CEO van SOA People.

De topman geeft ook aan dat SOA People na Nederland de Duitse markt wil betreden: “Met de acquisitie van Perfect for People behaalt de totale groep een omzet van €60 miljoen in 2012. Dit reeds kort na het 5 jarige bestaan van SOA People. We hebben hiermee een belangrijke stap genomen die onze verwachting herbevestigt om €100 miljoen omzet te realiseren in 2015. In de realisatie van dit plan blijft ons voornemen om ook in Duitsland actief te worden staan.”

Reactie van Ferdinand Clevers, mede-oprichter van Perfect for People
“Onze eerste contacten zijn zo’n 18 maanden geleden ontstaan. Deze aankondiging is het resultaat van zorgvuldige afstemming en afweging van elkaars plannen en ambities wat heeft geleid tot dit gemeenschappelijk project. Een succesvol bedrijf als Perfect for People is in de afgelopen jaren regelmatig benaderd door andere lokale als Europese spelers. Echter alleen bij SOA People hebben we alle benodigde kwaliteiten, visie en klik gevonden, om de vereiste continuïteit van onze oplossingen, onze klanten, onze klanttevredenheid, onze medewerkers en onze partners te garanderen.”

Over Perfect for People
Perfect for People richt zich 100% op oplossingen gebaseerd op SAP op het gebied van CRM, SCM, BI, Finance, Technical Services and Mobility. De dienstverlening beslaat projecten, consultancy diensten en beheer diensten (managed services). Perfect for People heeft in de afgelopen 10 jaar een leidinggevende positie op het gebied van de integratie en implementatie van SAP diensten opgebouwd op de Nederlandse markt. Het biedt diensten aan klanten in uiteenlopende branches waaronder groothandel, logistieke dienstverlening, retail, nutsbedrijven, banken en verzekeringen.

Nieuws

Meer nieuws over