BCG Managing Director wordt COO Van Lanschot

01 december 2009 Consultancy.nl

Van Lanschot wil Arjan Huisman benoemen tot Chief Operating Officer (COO) en lid maken van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Dit blijkt uit een persbericht van de zakenbank.

Huisman zal zich als COO richten op het leidinggeven aan de activiteiten die betrekking hebben op Operations en IT, aldus Van Lanschot.

Arjan Huisman werkt sinds 1995 bij strategie adviesbureau The Boston Consulting Group (BCG), de afgelopen vijf jaar als Partner en Managing Director. Huisman heeft gedurende zijn loopbaan bij BCG met name klanten in de financiële dienstverlening begeleid. Hij heeft hierbij veel ervaring opgedaan op het gebied van transformatietrajecten, verbetering van interne bedrijfsprocessen en strategievorming.

Curriculum vitae Arjan Huisman

Arjan Huisman is geboren op 21 april 1971 te Opperdoes (NH). Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is hij in 1995 zijn loopbaan begonnen als bedrijfsadviseur bij BCG in Nederland. In de periode 1998 tot 2000 was hij werkzaam in de Verenigde Staten vanuit het BCG kantoor in Boston. Eind 2004 is hij benoemd tot Partner en Managing Director. In de periode 2004 tot en met 2007 heeft hij leiding gegeven aan het kantoor van BCG in Praag. Sinds 2008 is hij wederom werkzaam in Nederland.

Nieuws