Baringa Partners koopt The Executive Partners Group

27 oktober 2011 Consultancy.nl

Baringa Partners, een international managementadviesbureau gespecialiseerd in de energie- nuts- en financiële sector, heeft het Duitse managementadviesbureau The Executive Partners Group gekocht. Maik Neubauer, de huidige Managing Director van The Executive Partners Group, zal bij de Duitse tak van Baringa gaan werken als partner. Ook zal hij helpen bij de uitbreiding van het bedrijf in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Oost-Europa. Beide kantoren in Düsseldorf en Hamburg zullen overgeplaatst worden naar Baringa Partners Duitsland.

Baringa Partners is continu gegroeid sinds zijn oprichting in 2000 in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft een sterke klantenbasis ontwikkeld, die vooral bestaat uit blue-chip energiefirma's en banken in Europa. Het bedrijf heeft 200 consultants in dienst, en had in 2010 een omzet van meer dan £35 miljoen. Baringa Partners was voorheen vooral actief in zijn Engelse thuismarkt, maar is nu aanwezig in diverse Europese markten.

"Met de integratie van The Executive Partners Group en een versterkte aanwezigheid in Europa creëert Baringa Partners het fundament voor een duurzame samenwerking met onze bestaande klanten in Duitsland. Ook is de basis voor verdere groei in Centraal- en Oost-Europa hiermee gelegd", zei Mohamed Mansour, Managing Partner bij Baringa. "We zijn blij met de komst van Maik Neubauer naar ons Europese managementteam: de combinatie van zijn netwerk en ervaring en onze capaciteiten levert een sterk uitgangspunt op om onze klanten het hoogst mogelijke niveau aan te bieden. Samen zullen we onze groei in de regio voortzetten."

Nieuws

Meer nieuws over