Atos opent nieuw kantoor in Kenniswerf van Vlissingen

02 november 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Management en ICT adviesbureau Atos heeft een nieuw kantoor geopend in Vlissingen. In het pand – genaamd ‘Het Witte Huis’ - aan de Prins Hendrikweg 3 op de Vlissingse Kenniswerf is plaats voor 35 flexwerkers. Het adviesbureau, de grootste beursgenoteerde ICT-dienstverlener van Europa, heeft in de afgelopen maand al intrek genomen in het pand. Volgens de gemeente Vlissingen past Atos goed op De Kenniswerf en zal het een positieve impuls geven aan de regio.

Officiële opening op dinsdag 22 november
De officiële opening van het kantoor is op dinsdag 22 november van 16:00 – 19:00 uur. De opening zal worden verricht door Ben de Reu, gedeputeerde van de provincie Zeeland en Rob Pols, CEO van Atos Benelux. Na de formele opening is er een netwerkborrel voor adviseurs, klanten en ondernemers uit de regio. Zie het evenement Opening Atos Vlissingen voor meer informatie.

Over Atos
Atos heeft een jaaromzet van 8,7 miljard euro en 78.500 werknemers in 42 landen en levert high-tech transactiediensten, consulting, systeemintegratie en managed services aan klanten wereldwijd. Atos Consulting is de management en IT consulting tak van Atos.