Atos Consulting Partner Peter Richardson naar Protiviti

12 september 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Protiviti, een international audit- en zakelijk adviesbureau, heeft Peter Richardson aangesteld als managing director van zijn Financial Services Industry (FSI) kantoor in het Verenigd Koninkrijk. Richardson werkte hiervoor bij Atos Consulting, waar hij managing partner FSI industrie was.

Richardson zal tevens verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van Protiviti’s Performance Improvement-mogelijkheden. Door Richardson’s aanstelling kan Protiviti zijn bestaande risico-, regulatory compliance- en IT-diensten versterken met services rond operationele effectiviteit en procesverbetering.

Richardson: “Ik ben zeer blij dat ik bij Protiviti ben gaan werken. In de komende tien jaar zullen er in de financiële dienstenindustrie veel risico- en complianceveranderingen plaatsvinden. Het is duidelijk dat organisaties zullen blijven leunen op adviesbureaus als Protiviti. Ons Performance Improvement-team gaat nieuwe operating models ontwerpen en leveren, vooral voor bedrijven in de financiële dienstensector.”