A.T. Kearney benoemt nieuwe CEO Midden-Oosten

28 februari 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd strategie adviesbureau A.T. Kearney heeft Dan Starta als Managing Director van de Midden-Oosten regio aangesteld. A.T. Kearney Middle East werkt voornamelijk vanuit kantoren in Dubai, Abu Dhabi, Bahrein en Saoedi-Arabië.

Met 25 jaar ervaring in de advisering en industrie, waarvan de laatste 3 jaar in het Midden-Oosten, heeft Starta een combinatie van wereldwijde expertise in meerdere industrieën en kennis van de regio. Deze combinatie maakt hem tot de ideale kandidaat voor het leiden van het multi-sectorale team van experts dat adviesdiensten levert aan publieke en private entiteiten in de regio.

“A.T. Kearney blijft toegewijd in het leveren van concrete resultaten aan klanten in deze regio, zoals we in het verleden hebben gedaan. We zullen verder bouwen op het sterke fundament van wereldwijde en regionale expertise, zoals dat op gang is gebracht door Dr. Dirk Buchta, de voormalige Managing Director van A.T. Kearney Middle East”, zei Starta.

Hij zal A.T. Kearney in 2010 leiden terwijl het bedrijf voort blijft bouwen op zijn positie als leidend adviesbureau van sleutelbedrijven, in zowel publieke als private sectors, en daarbij omvattende en uitdagende problemen tegenkomt in de regio en daarbuiten.

“Dan is de perfecte kandidaat om de belangrijke taak van het leiden van onze A.T. Kearney Middle East unit op zich te nemen. Hij heeft een sterke achtergrond van wereldwijd leiderschap, toonaangevende klantenservice en regionale expertise, en ik heb het volledige vertrouwen dat Dan zal doorgaan met het leveren van de consistent hoge standaards die onze klanten verwachten van ons team van experts in het Midden-Oosten”, zei Paul Laudicina, de wereldwijde CEO van A.T. Kearney.