Arjen Kuijten nieuwe algemeen directeur van Leeuwendaal

01 juli 2008 Leeuwendaal

Arjen Kuijten is per 1 juli gestart als de nieuwe algemeen directeur van Leeuwendaal. Hij volgt hiermee Derk Izaks op die in 1990 met Leeuwendaal startte. Kuijten is zijn carrière bij TNS NIPO begonnen en heeft daar ruime ervaring opgedaan in verschillende functies onder meer als projectleider, algemeen directeur van TNS NIPO en Regional Director Northern Europe bij TNS. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het verder uitbouwen van het adviesbureau.

Belangrijk uitgangspunt bij het zoeken naar een opvolger voor Leeuwendaal was dat het bedrijf een zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau zou blijven en dat de bestaande activiteiten op het gebied van HRM, management & organisatie en juridisch advies worden voortgezet. Bij Leeuwendaal werken inmiddels 120 medewerkers, daarnaast zijn gemiddeld circa 30 zelfstandige consultants / interim-managers voor klanten werkzaam.

Het directieteam bestaat naast Arjen Kuijten en Derk Izaks uit mr. Dick de Leeuw die al jaren verbonden is aan het bedrijf en sinds 2006 deel uitmaakt van de directie. Frank Otte, eveneens oprichter en directielid van Leeuwendaal verlaat per 1 juli het bedrijf. Met de komst van de nieuwe algemeen directeur is de verdere ontwikkeling van het bedrijf in goede handen.

Nieuws