Aon Risk consultants maken overstap naar Marsh

30 juni 2007 Consultancy.nl

Risk management adviesbureau Marsh heeft haar afdeling Trade Credit & Political Risks verstertkt met de komst van Hans Marks (46) en Joost van Os (27). Beide heren worden binnen de European Practice Trade Credit medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei.

De heer Marks zal binnen de afdeling de klantenportefeuille van de huidige Practice Leader, de heer J.W. Rikkers, overnemen. Hij verlaat daarvoor Aon waar hij sinds 1999 werkzaam was als account manager op de afdeling Trade Credit. Marks zal per 1 september in dienst treden bij Marsh.

Ook de heer Van Os verlaat Aon waar hij sinds 2005 werkzaam was als consultant risk management op de afdeling Aon Risk Consultants. Van Os zal per 1 augustus in dienst treden bij Marsh.

Met de komst van de heren Marks en Van Os versterkt het adviesbureau in Nederland haar positie als risicoadviseur en verzekeringsmakelaar op het gebied van krediet- en politieke risico’s.

Over Marsh

Marsh levert diensten die gericht zijn op verzekeringen en risicomanagement. Bij het adviesbureau werken wereldwijd circa 24.000 medewerkers in meer dan 100 landen. Marsh is onderdeel van Marsh & McLennan Companies, een wereldwijd opererende onderneming met circa 51.000 medewerkers en een jaaromzet van meer dan $10 miljard. Marsh & McLennan Companies is tevens het moederbedrijf van risicoadviseur Guy Carpenter en management consulting bureau Oliver Wyman.

Nieuws

Meer nieuws over