Aon adviseur M. Soeteman-Reijnen in Woman to Watch

27 januari 2011 Consultancy.nl

Twee consultants van risicomanagement en HR adviesbureau Aon staan in de ’Woman to Watch’ lijst 2010 van Business Insurance Magazine. De Aon vrouwen die dit jaar in de top-25 lijst staan zijn de Nederlandse Marguerite Soeteman-Reijnen en Maggie Westdale.

Over Marguerite Soeteman-Reijnen

Marguerite Soeteman-Reijnen is Chief Broking Officer voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Aon Risk Solutions. Ze heeft de rol van chief broking officer in 2008 binnen Aon Risk Solutions EMEA opgezet en deze uitgerold naar alle landen in de EMEA-regio. Ze geeft nu leiding aan dertig nationale en twee subregionale CBO's en hun broking operations in EMEA. Wegens het succes is de CBO functie in december 2009 wereldwijd opgezet als onderdeel van de broking strategie van Aon. Inmiddels zijn er meer dan tachtig CBO's en wordt deze rol nu naast Aon Risk Solutions ook binnen het bedrijfsonderdeel Aon Hewitt ingevuld.

De tweede Aon vrouw in de lijst, Maggie Westdale, is Chief Financial Officer en Chief Operating Officer van Aon Benfield.

Nieuws