Andrew Dick nieuwe financiele topman van Marsh

19 november 2007 Marsh

Andrew Dick (39) is door Marsh Nederland als de nieuwe CFO. Hij zal ook direct leiding geven aan de afdelingen Corporate Accounting, Fiduciary Accounting en Controlling

Dick is een ervaren finance professional, werkte vóór Marsh o.a. als Finance Manager Mergers & Acquisitions en als Financial Accountant in Auckland, Nieuw Zeeland en heeft recentelijk de CFO rol voor de Zuid-Afrikaanse vestiging van Marsh vervuld.

Andrew is een Managing Director binnen de wereldwijde organisatie van Marsh en zal tevens deel uit maken van de Executive Committee van Marsh Nederland.

Over Marsh

Marsh levert diensten die gericht zijn op verzekeringen en risicomanagement. Bij het adviesbureau werken wereldwijd circa 24.000 medewerkers in meer dan 100 landen. Marsh is onderdeel van Marsh & McLennan Companies, een wereldwijd opererende onderneming met circa 51.000 medewerkers en een jaaromzet van meer dan $10 miljard. Marsh & McLennan Companies is tevens het moederbedrijf van risicoadviseur Guy Carpenter en management consulting bureau Oliver Wyman.

Nieuws