Altran toegetreden tot R&D vereniging Point-One

09 januari 2010 Altran

Consultancybedrijf Altran is toegetreden tot Point-One. Point-One is een open vereniging van en voor hightech bedrijven en kennisinstellingen die zich in Nederland bezighouden met onderzoek en ontwikkeling (R&D) in de vakgebieden nano-elektronica, embedded systemen en mechatronica.

Deze vereniging heeft vaste en projectmatige werkgroepen van leden voor alle onderdelen van haar programma. De algemene leiding is in handen van een gekozen bestuur waarin multinationals, middelgrote en kleine bedrijven en kennisinstellingen evenredig zijn vertegenwoordigd. ‘Vanuit het verleden hebben we een sterke positie in telecom en micro-elektronica’, aldus Evert Rietdijk van Altran. ‘Het lidmaatschap van Point-One is een unieke kans om onze ervaringen te delen met de andere leden, waarbij wij hopen dat we gezamenlijk het technisch segment in Nederland kunnen versterken.’

Het van oorsprong Franse Altran is met achttienduizend consultants actief in twintig landen, in disciplines als engineering, kwaliteitszorg en organisatieadvies en in sectoren als automotive, energie, lucht- en ruimtevaart en telecom. In Nederland staan vierhonderdvijftig namen op de loonlijst en hoofdkwartiert het adviesbureau in Schiphol-Oost. In België en Luxemburg heeft het 750 medewerkers, met Brussel als hoofdzetel.

Nieuws

Meer nieuws over