Altran sluit samenwerking met Ingenieurs Instituut

10 februari 2010 Altran

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA heeft onlangs een driejarige partnerovereenkomst getekend met IT consulting firma Altran. Met de overeenkomst willen beide partijen het belang van techniek en van samenwerking op dit vlak onderstrepen. Gebruik maken van elkaars expertise, netwerk en mogelijkheden zijn de speerpunten van beide partijen. Dit komt tot uitwerking bij bijvoorbeeld het gezamenlijk organiseren van workshops voor jonge ingenieurs en studenten. Daarnaast zal Altran zijn naam verbinden aan de afstudeerprijs van de afdeling Telecommunicatie van KIVI NIRIA.

De heer Cornelis, directeur Altran: “Een strategische partnership met KIVI NIRIA geeft Altran een perfect platform om meer bekendheid te krijgen als referentie werkgever in binnen- en buitenland. Samenwerking met het netwerk van KIVI NIRIA biedt ons een extra mogelijkheid om oplossingen te vinden voor complexe en kritische vraagstukken.”

De heer Gilissen, directeur KIVI NIRIA: “KIVI NIRIA is verheugd met deze samenwerking, een mooi voorbeeld van hoe technisch georiënteerde organisaties elkaar kunnen verstevigen. Uiteindelijk zouden veel van dit soort technische allianties kunnen leiden tot een dusdanig netwerk dat je kunt spreken van een ‘Huis van de Techniek’. Het contract met Altran is een stap in de richting om dit ‘Huis van de Techniek’ meer gestalte te geven.”

Over Altran

Altran is de toonaangevende technologie consultancy-firma op het gebied van innovatie en technologie en met 18.000 medewerkers wereldwijd actief in tal van disciplines, variërend van engineering en kwaliteitszorg tot informatietechnologie en organisatieadvies. Altran ondersteunt bedrijven in iedere fase van de innovatiecyclus en vormt partnerships in technologie met (middel)grote bedrijven in diverse bedrijfstakken, van automotive tot telecom, ook in Nederland!

Nieuws