Alexander Faber in dienst bij DOC Advies

01 september 2008 Consultancy.nl

Alexander Faber is sinds 1 september 2008 in dienst bij DOC Advies. Alexander werkte ruim veertien jaar in het bankwezen, eerst als adviseur en later als lijnmanager en MT-lid bij Rabobank. In die hoedanigheid heeft hij veel ervaring opgedaan met performance management (INK-model), procesoptimalisatie en de implementatie van diverse verandertrajecten.

Na deze periode heeft Alexander bijna vier jaar als manager gewerkt voor een internationale creditmanagement organisatie en is hij als MT-lid actief betrokken geweest bij de jaarlijkse planningscyclus en diverse verbetertrajecten. Alexander heeft achtereenvolgens HEAO Commerciële Economie gestudeerd en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als afstudeerrichting Management van Verandering.

Alexander is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd is hij actief in de sportschool of op de racefiets. Voor de geestelijke ontspanning klust hij bij gelegenheid in en om het huis, houdt van gezelligheid en kijkt graag naar een goede film.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over