Adviesplatform Consultancy.nl bestaat 1 jaar

16 augustus 2010 Consultancy.nl

Consultancy.nl, platform voor en over de adviesbranche, bestaat deze maand 1 jaar. De groei van het platform wordt de komende periode gevierd met de lancering van nieuwe diensten en functionaliteit. Vorig jaar augustus werd Consultancy.nl opgericht met als doel de adviesbranche te bedienen van o.a. nieuws, branche informatie, rapporten, interviews, vacatures, stages en evenementen.

Uitgegroeid tot het centrale platform voor en over de adviesbranche
Consultancy.nl is in augustus 2009 gelanceerd in samenwerking met adviesbureaus Deloitte, Logica, Roland Berger Strategy Consultants, Conclusion en Kirkman Company. Inmiddels werkt het platform samen met meer dan 35 gerenommeerde adviesbureaus actief in strategy consulting, management consulting, IT consulting en financial advisory. "Tot voor kort was er geen gerichte website voor en over de adviesbranche - Consultancy.nl heeft zich ontwikkeld tot het centrale online marketing en recruitment platform voor adviesbureaus. De website wordt uitstekend bezocht door adviseurs, klanten, young professionals en topstudenten" aldus mede-oprichter Larry Zeenny.

Lancering van nieuwe diensten en functionaliteit
De komende periode zal Consultancy.nl haar dienstverlening en functionaliteit verder uitbreiden. Zo kunnen bezoekers binnenkort gebruik maken van de nieuws- en rapporten bibliotheek en kunnen adviseurs een profiel aanmaken op Consultancy.nl om zich te presenteren aan adviserend Nederland.

Ook werkt Consultancy.nl aan functionaliteit die lead generation en new business development zal opleveren voor (participerende) adviesbureaus. Mede-oprichter Bas Looijestein: "Naast het realiseren van onze core doelstellingen gaan we ons het komende half jaar richten op de lancering van nieuwe website functionaliteit, dochter websites en business development mogelijkheden voor adviesbureaus. Deze ontwikkelingen maken het aantrekkelijk voor bureaus om samen te werken met Consultancy.nl".

Nieuws