BEE Consulting en Bluerock Consulting fuseren

07 januari 2011 Consultancy.nl

Bluerock Consulting, een pan-Europees adviesbureau gespecialiseerd in financiële adviesdiensten, is gefuseerd met IT consulting adviesbureau B.E.E. Consulting. De gecombineerde entiteit kan door de fusie zijn dienstenportfolio verder verdiepen en zijn voetafdruk in Europa verder uitbreiden.

Vanuit een sterke basis in de Britse markten heeft Bluerock Consulting een pan-Europese visie ontwikkeld voor zijn bedrijfsactiviteiten, en projecten gelanceerd in Italië, Rusland en andere Midden- en Oost-Europese landen. Voortbouwend op zijn werk in credit cards, retail banking en pensioen- en aandelenmanagement, heeft Bluerock partnerships gesticht met grote internationale spelers, voornamelijk in de creditcardsector, waaronder overeenkomsten met enkele van de belangrijkste creditcardleveranciers. Deze overeenkomst met B.E.E. Consulting geeft Bluerock toegang tot een breed spectrum van aanvullende vaardigheden en capaciteiten, en vergroot daarbij zijn bekwaamheid in IT en large scale change management. Daarnaast levert het een sterke kapitaalbasis op van waaruit Bluerock zijn Britse en internationale capaciteiten kan uitbreiden. Bluerock Consulting bestaat sinds 1999, heeft 40 consultants in vijf landen en een omzet van ongeveer £5.3 miljoen.

“Julian Sawyer, Chief Executive van Bluerock Consulting, zei: “In de afgelopen 11 jaar hebben we een adviesbureau opgebouwd met een benijdenswaardige reputatie in de financiële dienstenindustrie. Als onderdeel van onze volgende ontwikkelingsfase zijn we zeer blij om onderdeel te worden van B.E.E. Consulting, wat ons niet alleen helpt om onze capaciteiten binnen Engeland te verdiepen en verbreden, maar ook onze expansie naar de rest van Europa kan versnellen. B.E.E. Consulting deelt onze waarden voor zowel klanten als personeel, en de combinatie van onze bedrijven zal ons vermogen versterken om een hoogkwalitatieve pan-Europese adviesorganisatie op te bouwen, die een alternatief biedt voor de gevestigde spelers.”

Nieuws