Pentascope wint Great Place to Work Nederland 2005

11 maart 2005 Consultancy.nl

Pentascope mag zich de beste werkgever van Nederland noemen. Dat is de uitslag van onderzoek van het Great Place to Work Institute Nederland (GPTW) voor "Goed Werkgeversschap". 20 organisaties werden door hun medewerkers aangemerkt en op basis van hun onderzoeksscores genomineerd.

Als grote winnaar kwam Pentascope uit de bus, ook werden er Speciale Prijzen uitgereikt op het gebied van Care (Vitae), Diversity (Humanitas) en Learning (Pentascope en CSU Total Care).

Great Place to Work Institute Nederland

Great Place to Work Institute Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 28 nationale kennisinstituten. Het netwerk kreeg een belangrijk impuls toen de Europese Commissie in 2001 GPTW Europe de opdracht verstrekte om in 15 Europese landen gelijktijdig onderzoek te verrichten naar Great Workplace Practices.

Structuur en cultuur

Door middel van werknemersonderzoek en een beleidsinventarisatie evalueert Great Place to Work Institute de structuur en cultuur van de organisatie met meer dan 50 werknemers. Het onderzoek richt zich op Waarden als geloofwaardigheid (credibility), respect, eerlijkheid (fairness), trots (pride) en kameraadschap (camaradery) gerealiseerd zijn.

Nieuws

Meer nieuws over