Marsh Risk Consulting organiseert risicomgt seminar

20 mei 2010 Marsh

Marsh Risk Consulting (MRC) gaat samen met advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals een seminar organiseren over risicomanagement en de nieuwe machinerichtlijn. Het seminar vindt plaats op 8 juni in Rotterdam.

Tijdens het seminar zal Marsh Risk Consulting adviseur Jeroen Spanbroek een presentatie geven over de machinerichtlijn in relatie tot risk management. Peter Mesie van D&F Consulting verzorgt het tweede deel van het seminar en zal dieper ingaan op de machinerichtlijn. Het laatste deel van de middag werdt verzorgd door Marijn van Tuijl, partner bij Kneppelhout & Korthals. Marijn zal aan de hand van een praktijk voorbeeld de deelnemers laten kennismaken met productaansprakelijkheid in relatie tot de machinerichtlijn.

Over Marsh en Mercer

Marsh levert diensten die gericht zijn op verzekeringen en risicomanagement. Bij het adviesbureau werken wereldwijd circa 24.000 medewerkers in meer dan 100 landen. Marsh is onderdeel van Marsh & McLennan Companies, een wereldwijd opererende onderneming met circa 51.000 medewerkers en een jaaromzet van meer dan $10 miljard. Marsh & McLennan Companies is tevens het moederbedrijf van HR adviesbureau Mercer, risicoadviseur Guy Carpenter en management consulting bureau Oliver Wyman.

Nieuws

Meer nieuws over