Grant Thornton sponsor van De High Growth Awards

11 augustus 2011 Consultancy.nl

Accountants- en adviesbureau Grant Thornton is sponsor van De High Growth Awards 2011. De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. De awards worden voor de vijfde keer georganiseerd.

De verkiezingen zijn regionaal georganiseerd. Er zijn zes regio’s: Noord-Nederland, Oost-Nederland, Midden-Nederland, Zuid-Nederland, Noord-Holland en Zuid-Holland. In elke regio komt er een winnaar uit de bus. De regionale winnaars staan tijdens de Awarduitreiking op het podium. De winnaar wordt op 29 november 2011 bekendgemaakt tijdens de uitreiking.

Criteria van de De High Growth Awards
Delnemende bedrijven bestaan minimaal drie jaar en zijn de startfase ruim voorbij. Zij worden geleid door ondernemers die de nodige bedrijfservaringen achter de rug hebben en in kwaliteit & kwantiteit willen groeien. De deelnamecriteria zijn als volgt:.

  • Het bedrijf is het moederbedrijf of de holding
  • Het bedrijf is Nederlands en gevestigd in Nederland
  • Het bedrijf wordt aangestuurd door de DGA, DA of directeur met ondernemerssignatuur
  • Het bedrijf bestaat minimaal drie jaar en omvat minimaal 10 fte; de netto omzet in 2010 dient minimaal 3 miljoen euro te zijn*

Over Grant Thornton
Grant Thornton is een landelijk opererende accountants- en adviesorganisatie gericht op middelgrote en grote ondernemingen, DGA’s en familiebedrijven. Het adviesbureau is wereldwijd actief en lid van Grant Thornton International, één van ’s werelds grootste netwerken voor zelfstandig opererende, onafhankelijke accountants- en advieskantoren (actief in circa 100 landen).

Nieuws

Meer nieuws over