Caroline Visser HR Directeur van Stage Entertainment

09 februari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Caroline Visser heeft begin deze maand de gelederen van mediabedrijf Stage Entertainment versterkt. In haar nieuwe rol als HR Director zal zij zich richten op de ontwikkeling en implementatie van de internationale HR-strategie van Stage Entertainment in onder meer Europa, Rusland en de VS. Voorheen werkte Visser zo’n twaalf jaar bij KPMG, waar ze diverse managementposities vervulde.

Caroline Visser
In 2001 behaalde Caroline Visser haar master in General Social Sciences aan de Universiteit van Utrecht. Na enkele (HR-) consultantrollen bij Rheynsweert (adviesbureau voor bestuur en management) en RaymakersvdBruggen (HR consultancybureau) sloot Visser zich eind 2003 aan bij accountants- en advieskantoor KPMG.

Tot 2013 vervult Visser diverse (management-) rollen bij het kantoor. Eerst als HR Advisor waar ze de HR-operaties leidt van de Business Support afdelingen en later ook de Audit National praktijk. Vervolgens enkele jaren als HR Manager Audit & Accounting waarbij ze verantwoordelijk werd voor de operaties en het beleid van de Audit & Accounting praktijken Corporate Clients, Financial Services en het Department of Professional Practice. Hierna maakte ze de stap naar Country HR Manager Audit & Accounting, een rol waarin ze het bestuur van de Audit praktijk adviseert ten aanzien van HR-zaken en zich bezighoudt met de ontwikkeling van Management & Talent en Change Management. Medio 2013 kreeg ze de tenslotte de rol van Senior Manager People & Change. Hierbij richtte zij zich op Talent & Management, Change Management, Performance Management, Strategic Personnel Planning en Executive Coaching.

Caroline Visser - Stage Entertainment

Stage Entertainment
Begin deze maand besloot Caroline Visserna ruim twaalf jaar– KPMG te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij mediabedrijf Stage Entertainment, waar ze is aangesteld als International HR Director. In haar nieuwe rol  zal zij zich richten op de ontwikkeling en implementatie van de internationale HR-strategie van Stage Entertainment in onder meer Europa, Rusland en de VS.

Stage Entertainment werd in 1998 opgericht toen Joop van den Ende het live entertainment onderdeel van Endemol opkocht. Het is tegenwoordig een internationaal entertainmentbedrijf dat actief is in acht landen wereldwijd. Het bedrijf heeft meerdere theaters over de hele wereld, waaronder het AFAS Circustheater en Beatrix Theater in Nederland.