Voormalig Deloitter Bart Wassink versterkt PwC Advisory

06 januari 2015 Consultancy.nl

Bart Wassink heeft per december de gelederen versterkt van PwC Advisory. Wassink werkte eerder als Senior Consultant bij Deloitte. In zijn nieuwe rol als Manager binnen de CIO Advisory praktijk bij PwC zal hij zich voornamelijk richten op IT-strategieën, Enterprise Architecture en Programmamanagement.

Bart Wassink
Bart Wassink behaalde in 2006 zijn master Business Information Technology aan de Universiteit Twente. Na zijn afstuderen begon Wassink zijn loopbaan bij Deloitte, waar hij tot eind 2010 als Senior Consultant werkzaam zou zijn. Hij richtte zich in deze rol voornamelijk op de gebieden IT Strategy, IT Architecture en IT Assessment.

Begin 2011 ging Wassink voor modemerk G-Star RAW aan de slag als Business Analyst en Project Manager, waar hij zich bezighield met businessanalyses, procesoptimalisatie en projectontwikkeling en –management binnen de vakgebieden merchandise, sourcing, sales, logistiek en retail.

Bart Wassink - PwC

PwC Advisory
Eerder deze maand besloot Wassink terug te keren naar de adviesbranche en voegde zich bij PwC, waar hij binnen de CIO Advisory praktijk is aangesteld als Manager. CIO Advisory begeleidt CIO’s van organisaties om meer waarde uit hun IT-strategie te halen door bijvoorbeeld Big Data en Analytics toepassingen of door te ondersteunen bij grootschalige IT-transformaties. Bart Wassink zal vanuit zijn rol leiding geven op het gebied van IT-strategie, Enterprise Architecture en Programmamanagement.

Nieuws

Meer nieuws over