Full Orbit koopt Oracle specialist DNVO Consulting

18 november 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Full Orbit heeft DNVO Consulting overgenomen. De ingelijfde Oracle-specialist gaat verder als dochteronderneming van de Haarlemse ICT-dienstverlener. Beide partijen waren sinds 2013 met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking.

DNVO Consulting is een IT-consultancybureau gespecialiseerd in Oracle-advies en implementatie. Het bedrijf, dat 10 medewerkers telt en gevestigd is in Dieden, biedt oplossingen op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) en Value Chain Planning (VCP), waarbij de focus voornamelijk ligt op organisaties in Manufacturing en Supply Chain. DNVO Consulting heeft tevens satellietkantoren in Denemarken en Zwitserland.

Full Orbit is een middelgrote dienstverlener gespecialiseerd in Business Intelligence met Oracle-technologie. De Full Orbit Consulting organisatie voert projecten uit bij klanten als MN, Netwerk VSP, IBFD, KNVB en SNT/Webhelp. Internationaal worden trainingen verzorgt namens Oracle University.

Full Orbit koopt Oracle-specialist DNVO Consulting

Afgelopen week maakte Full Orbit bekend dat het 80% van de aandelen van DNVO Consulting heeft overgenomen. De combinatie van de diensten van beide bedrijven vormt volgens de bureaus een passend antwoord op de toenemende vraag van klanten naar één dienstverlener voor zakelijke applicaties en business intelligence op Oracle-gebied. De ‘overname’ komt niet als een verrassing – beide partijen waren sinds 2013 met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking en/of fusie.

“Beide organisaties hebben een goede reputatie en zijn in staat om complexe projecten succesvol uit te voeren. Met deze intensieve samenwerking ontstaat er een internationale organisatie, gespecialiseerd in Oracle-technologie, en met een enorme slagkracht om nieuwe ontwikkelingen te adopteren,” aldus André Deumers, Directeur van Full Orbit.