Stephanie Mills benoemd tot partner bij Eden McCallum

31 oktober 2014 Consultancy.nl

Consultancybureau Eden McCallum heeft voormalig Boston Consulting Group (BCG) Principal Stephanie Mills opgenomen in haar partnerteam. Met de benoeming van Mills bestaat het partnerteam van het strategie consultancybureau momenteel uit 10 partners.

Stephanie Mills heeft bijna 20 jaar ervaring binnen de consulting- en zorgsector. Na het behalen van haar Bachelor in Finance aan de McGill University, startte zij haar carrière in 1996 bij The Boston Consulting Group in Canada. Ze werkte zich op binnen het strategie advieskantoor, specialiseerde zich in de zorg- en financial services sectoren, en werkte voor BCG’s kantoren in Toronto, Zürich en Londen. In 2003 vertrok ze naar Roche Pharmaceuticals, waar ze twee jaar de rol van European Regional Manager bekleedde. Na een periode als zelfstandig consultant keerde ze in 2007 weer terug naar BCG als Principal.

Stephanie Mills - Eden McCallum

Ongeveer 5 jaar later, begin 2013, verliet ze BCG voor branchegenoot Eden McCallum, waar ze als Associate Partner werd aangesteld. Na een periode van 1,5 jaar is Mills nu toegevoegd aan het partnerteam van de firma, dat naast haar bestaat uit founding partners Liann Eden en Dena McCallum, en verder uit Charlotte Cameron, Christopher Humphry, Nick Kirkbride, Monika Morris en Kathryn Whinney in Londen, en in Nederland uit Heleen Wachters en Marjon Wanders, die de Benelux operaties van de organisatie leiden.

In haar nieuwe rol, zal Mills de ontwikkeling van Eden McCallum’s healthcare praktijk verder internationaal voortzetten, en klanten van dienst zijn met een nadruk op groeistrategie en corporate development.

“Stephanie heeft al een enorme bijdrage geleverd aan Eden McCallum en onze klanten. Behalve haar uitstekende werk, zet ze zich onvermoeibaar en continu in voor meer innovatie en uitmuntendheid in alles wat we doen. We zijn trots om haar binnen het partnerteam te verwelkomen”, zegt founding partner McCallum.

Nieuws

Meer nieuws over