KPMG Meijburg partner Evert Jan Huizingh naar Breliant

14 oktober 2014 Consultancy.nl

Evert Jan Huizingh is per begin deze maand als partner aangesloten bij Breliant Financial Advisory Services. Bij Breliant zal Huizingh, een ervaren financieel adviseur met meer dan 30 jaar werkervaring, zich gezamenlijk met partner Jan Willem Huizingh richten op de verdere groei van Breliant en het verstevigen van haar positie binnen de adviesmarkt.

Evert Jan Huizingh heeft ruim 30 jaar gewerkt bij KPMG Meijburg & Co, een belastingadviseur met 600 medewerkers en partners. In 1987 werd hij benoemd tot partner, en tussen 1999 en 2006 bekleedde hij de rol van bestuursvoorzitter. Zijn focus lag met name op fusies en overnames – als trusted advisor van vele ondernemende families, met middelgrote tot grote ondernemingen, heeft hij meer dan 100 M&A transacties begeleid waaronder een beursgang (IPO) en een reverse take-over van een beursfonds. “Het is geweldig om iemand met een dergelijke status en ervaring in ons team te mogen verwelkomen”, vertelt Jan Willem Huizingh, partner en oprichter van Breliant, tegenover Consultancy.nl.

Jan Willem Huizingh en Evert Jan Huizingh

Met de komst van de voormalig KPMG partner verwacht Breliant – een financieel advieskantoor gevestigd in Amsterdam – haar proposities nog sterker in de markt te kunnen zetten, aldus Huizingh. De kersverse aanwinst geeft aan ernaar uit te kijken om samen te werken met het team van Breliant. “Breliant kent een prachtig team met veel interessante en uitdagende opdrachten”, aldus Huizingh. “De komende periode zal er veel beweging zijn in de financiële markt. Ik verwacht dat het aantal aan- en verkopen van bedrijven daardoor significant gaat toenemen. Als partner beginnen bij een bedrijf dat zich al sterk in deze markt positioneert is daardoor zowel uitdagend als een geweldige kans.”

Nieuws

Meer nieuws over