Spaans adviesbureau Vincle opent kantoor in Peru

10 oktober 2014 Consultancy.nl

Spaans consultancybureau Vincle heeft de opening aangekondigd van een kantoor in Lima, Peru, een beslissing die volgt op de ambitie om zijn voetafdruk in Latijns-Amerika te vergroten. Met de internationale uitbreiding hoopt het bureau in de komende drie jaar zijn jaarlijkse omzet te verhogen met bijna $4 miljoen.

Vincle Internacional Technology and Systems is een Spaans adviesbureau dat oplossingen biedt op het gebied van business process automation, waaronder ook SalesWare, MobileWare, Business Intelligence en Corporate Performance Management, en Social CRM. Klanten zijn producenten van consumentenproducten en farmaceutische laboratoria, waaronder Danone, ChupaChups, Nutrexpa, L’Oréal en Nestlé Health Science. Het consultancybureau werd opgericht in 1991 door Juan Manuel Recio, en heeft drie kantoren in Spanje – Barcelona, Madrid en Cadiz – en een internationaal kantoor in Bogota, Colombia.

Vincle-Internacional-opent-Lima-kantoor

Internationale uitbreiding
In lijn met de ambitie van het bedrijf om internationaal uit te breiden opende Vincle zijn kantoor in Colombia afgelopen mei. Met het kantoor kan Vincle lokale klanten bedienen, en bovendien maakt de stap het mogelijk om de Braziliaanse, Argentijnse en Chileense markten te betreden, met als doel het kantoor in Bogota in een regionaal operationeel centrum te veranderen. Nu, bijna een half jaar later, heeft Vincle plannen bekend gemaakt om een vijfde kantoor in Lima, Peru, te openen in 2015, om zijn voetafdruk in Latijns-Amerika verder uit te breiden, en om de groeiende kansen te benutten.

De stap volgt na een ambitieuze strategie die onlangs bekend gemaakt werd door Vincle’s Deputy Director General, Hector Recio, die aangaf dat het bureau zijn jaarlijkse omzet wil verhogen van $6,47 miljoen (FY2013) naar $10,3 miljoen in de komende drie jaar.

Nieuws